მკვახე პომიდვრის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

შევარჩიოთ კაკლისოდენა პომიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული დავჭრათ შუაზე

და დავაწყოთ საწურზე, რომ წვენი გამოუვიდეს, 2 – კგ შაქრისა და   10 ჩ.ჭ წყლისგან მოვადუღოთ სიროფი.

ჩავყაროთ შიგ პომიდვრები, არომატისთვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი მოცვით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი