მაყვლის მურაბა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად,მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი,გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს,ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფიმოვხადოთ.

მაყვლის მურაბა

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფრანგული ორცხობილები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი