მომზადება:
4 კგ მაყვალი მოათავსეთ სამურაბე ჯამში. ფენა-ფენა მოაყარეთ 2 კგ შაქარი, გააჩერეთ რამდენიმე საათი.
მოხარშეთ სიროფი 2 კგ შაქრისა და 4 ჭიქა წყლისგან, დაასხით მაყვალს. ხარშეთ 15-15 წუთის დუღილით
3-ჯერ. შუალედებში გააცივეთ. თუ სიროფი თხელი დარჩა კიდევ გააგრძელეთ დუღილი. რომ გაცივდება
ქილებში მოათავსეთ ჯერ მაყვალი და შემდეგ დაასხით გაწურული სიროფი.
ატმის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი