შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. კექსუნების საცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი ან შიგნით ქაღალდის ფორმები ჩასვით. ჩაყარეთ ჯამში ფქვილი, ცომის საფხვიერებელი, შაქარი, მარილი, შაქრიანი ვანილი, ლიმონის ცედრა და მოურიეთ.სხვა ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი, შეურიეთ გამდნარი კარაქი და რძე. დაუმატეთ ფქვილიანი მასა და დაჭრილი ქლიავი.ჩაასხით ცომი ფორმებში. შედგით ღუმელში და აცხვეთ დაახლოებით 25 წთ. სანამ ნამცხვარი ოქროსფერი არ გახდება. გააგრილეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
ბელგიური ტორტი |