შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში შევურიოთ თბილი წყალი, თაფლი, შაქარი, მარილი და ზეთი. კარგად გადავურიოთ. ფქვილი და სოდა შევურიოთ, ნელ-ნელა დავამატოთ თაფლიან წყალში. ვთქვიფოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, ცომი უნდა გამოვიდეს თხელი. ცომში შეგიძლიათ დააამატოთ სასურველი ხილის ჩირი ან თხილი. ცომი მოამზადეთ მაფინების ფორმებში. ვაცხოთ 200 გრადუსზე ყავისფერი ფერის მიღებამდე. დაახლოებით 20 წთ-ი. ვაცადოთ გაგრილება და ამოვიღოთ ფორმებიდან.
ბანანის ნამცხვარი კარამელით |