მარწყვი კრემით

მასალა:

მომზადება:

მარწყვი გარეცხთ დააცადეთ, კარგად გაიწუროს. ნახევარი დაჭერით შუა-შუა, მოაყარეთ შაქრის პუდრი, გააჩერეთ თხუთმეტ წუთს, რათა ნაყოფმა წვენნი გამოიტანოს. დაალბეთ ჟელატინი დიდი რაოდენობით ცივ წყალში. თასში ჩაყარეთ კარგად. ჟელატინი გადაწურეთ და შეურიეთ გამთბარ „ამარეტოს“, ნელ-ნელა შეურიეთ ხაჭოს მასას. ბოლოს დაუმატეთ გახეხილი შოკოლადი, მარწყვი და ხაჭოს კრემი. მოათავსეთ გამჭვირვალე თასში ფენა-ფენა და შედეთ მაცივარში 30 წუთის განმავლობაში.

გამოიღეთ და მორთეთ მთელ-მთელი მარწყვებით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მარწყვის ტარტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი