მასალა:
მომზადება:
მარწყვი გარეცხთ დააცადეთ, კარგად გაიწუროს. ნახევარი დაჭერით შუა-შუა, მოაყარეთ შაქრის პუდრი, გააჩერეთ თხუთმეტ წუთს, რათა ნაყოფმა წვენნი გამოიტანოს. დაალბეთ ჟელატინი დიდი რაოდენობით ცივ წყალში. თასში ჩაყარეთ კარგად. ჟელატინი გადაწურეთ და შეურიეთ გამთბარ „ამარეტოს“, ნელ-ნელა შეურიეთ ხაჭოს მასას. ბოლოს დაუმატეთ გახეხილი შოკოლადი, მარწყვი და ხაჭოს კრემი. მოათავსეთ გამჭვირვალე თასში ფენა-ფენა და შედეთ მაცივარში 30 წუთის განმავლობაში.
გამოიღეთ და მორთეთ მთელ-მთელი მარწყვებით.
მარწყვის ტარტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი