მარწყვის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცომი გავაბრტყელოთ საცხობი ფირფიტის ზომაზე, დავდოთ საცხობ ფირფიტაზე და ზედმეტი ცომები მოვაცილოთ.დავაფაროთ პერგამენტი  და ცოტახნით შევდოთ მაცივარში და მერე აერღუმელში  ვაცხოთ.ამასობაში ავთქვფიოთ კვერცხის გული და ეს მასა წავუსვათ გამომცხვარ ცომს. გავრეცხოთ მარწყვი, გავასუფთავოთ და  დავჭრათ. ნახევარი დაჭრილი მარწყვი დავსრისოთ  დავაყაროთ 2 კოვხი შაქარი, ფქვილი, მარილი,, ვანილის და ნუში ექსტრაქტი, ავურიოთ კარგად, შემდეგ დავდოთ ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე.  ეს მას შევურიოთ დარჩენილ ნახევარ დაჭრილ მარწყვებს და დავადოთ ცომს და ღვეზელი მზადა.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნუთელას ტრიუფელები