მარწყვის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცომი გავაბრტყელოთ საცხობი ფირფიტის ზომაზე, დავდოთ საცხობ ფირფიტაზე და ზედმეტი ცომები მოვაცილოთ. მოვუბრტყელოთ თავები.დავაფაროთ პერგამენტი  და ცოტახნით შევდოთ მაცივარში და მერე აერღუმელში და ვაცხოთ.ამასობაში ავთქვფიოთ კვერცხის გული და ეს მასა წავუსვათ გამომცხვარ ცომს. გავრცხოთ მარწყვი, გავასუფთავოთ და  დავჭრათ. ნახევარი დაჭრილი მარწყვი დავჭყლინტოთ, დავაყაროთ 2 კოვხი შაქარი, ფქვილი, მარილი,, ვანილის და ნუში ექსტრაქტი, ავურიოთ კარგად, შემდეგ დავდოთ ცეცხლზე და მივიყვანოთ ადუღებამდე.  ეს მას შევურიოთ დარჩენილ ნახევარ დაჭრილ მარწყვებს და დავადოტ ცომს, შემდეგ ზევიდან დავდოთ კრემი და ღვეზელი მზადაა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნამცხვარი ჯემით მარტივად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი