მარციპანი მოზილეთ 100 გ შაქარის პუდრასთან ერთად და 2გრძელ პერგამენტს შორის გააბრტყელეთ. გამოჭერით მარციპანისგან ანგელოზები და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე, აცხვეთ 5წთ. გამოიღეთ და გააგრილეთ.
დარჩენილი შაქრის პუდრა გახსენით ლიმონის წვენში. სურვილისამებრ შერუიეთ საკონდიტრო საღებავი და მიღებული მასა წაუსვით ანგელოზებს. ნამცხვრები მორთეთ შაქრის ბურთულებით, შაქრის მინანქრით ან სხვაა მოსართავი საშუალებით.
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი