მარციპანის ანგელოზები

შემადგენლობა:

 

მომზადება: 

  1. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.
  2. მარციპანი მოზილეთ 100 გ შაქარის პუდრასთან ერთად და 2გრძელ პერგამენტს შორის გააბრტყელეთ. გამოჭერით მარციპანისგან ანგელოზები და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე, აცხვეთ 5წთ. გამოიღეთ და გააგრილეთ.
  3. დარჩენილი შაქრის პუდრა გახსენით ლიმონის წვენში. სურვილისამებრ შერუიეთ საკონდიტრო საღებავი და მიღებული მასა წაუსვით ანგელოზებს. ნამცხვრები მორთეთ შაქრის ბურთულებით, შაქრის მინანქრით ან სხვაა მოსართავი საშუალებით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი ნუთელათი და თხილით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი