შემადგენლობა:
მომზადება:
500 გრ კარაქი ავსრისოთ 2 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად. ნელ-ნელა დავამატოთ 5 კვერცხის გული, სოდა-გახსნილი ძმარში, ცოტა მარილი, ვანილი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავყოთ სამ ნაწილად ( ორი დიდი, ერთი პატარა) ცდა გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე.
ორ ფენას წავუსვათ უკურკო მურაბა ( მაგ : ბლის ან ალუბლის) და შევაერთოთ. მესამე ფენა დავფშვნათ და ზემოდან მოვაყაროთ.
ტორტი ‘’ მიმოზა’’ |