მომზადება:
500 გრ ძროხის ხორცს მოაყარეთ მარილი და მთლიანად დადეთ ცხიმიან ტაფაზე. შეწვით ყოველი მხრიდან.
ჩადეთ ქვაბში, დაუმატეთ 1 ს. კტომატი, 2 ჭიქა წყალი, 1ც დაჭრილი სტაფილო, 2 თავი ხახვი, დაფნა, ოხრახუში,
დაახურეთ თავზე და ხარშეთ.
დაუმატეთ ცხიმში მოშუშული 1ს.კ პურის ფქვილი. მოხარშეთ 500 გრ მაკარონი მარილიან წყალში, გაწურეთ,
მოშუშეთ ცხიმში.
ხორცი დააქუცმაცეთ. თეფშზე მოათავსეთ მაკარონი, შემდეგ კი ხორცი, მარილით შეზავებული მისივე
წვენით.
ჩებურეკი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი