შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი კუბებად დავჭრათ. წიწაკა შუაზე გავჭრათ და თხლად დავჭრათ, სტაფილო-წვრილად. ბროკოლი დავყოთ პატარა ყვავილებად.
ქვაბში ჩავყაროთ ბოსტნეული, დავასხათ წყალი და ზეთი, დავაყაროთ მარილი და მოვშუშოთ. დავუმატოთ შაშკვლავი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მაკარონი მოვხარშოთ მდუღარე მარილიან წყალში და დავუმატოთ ბოსტნეულს. კერძს სუფრაზე გატანის წინ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი.
ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი