შემადგენლობა:
მომზადება:
ნელ ცეცხლზე მოვხრაკოთ ფარში ზეთში გაყავისფერებამდე.ჩავამატოთ ტომატი,ოდნავ
მოვშუშოთ , დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა და ავადუღოთ. ჩავაყაროთ წვრილი
მაკარონი და დავტოვოთ ცეცხლზე მაკარონის მოხარშვამდე 20 წთ.
საქონლის ხორცის ხარჩო |
კარგი რეცეპტები გაქვთ სულ მაგრამ ფარში მეტი არ უნდა?
ამ ინგრედიენტებისთვის სრულიად საკმარისია, თუმცა თქვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული, შეგიძლიათ მეტი ფარში გამოიყენოთ.