შემადგენლობა:
მომზადება:
წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ოდნავ ზეთში, ჩავამატოთ ხორცის ნაჭრები და მოვასხათ
ძმარი. ჩავაყაროთ ლობიო, ტომატი, კანგაცლილი და წვრილად დაჭრილი პამიდორი, ამოვურიოთ
და დავასხათ ცხელი წყალი. მწვანე წიწაკ გავრეცხოთ, მოვაჭრათ ყუნწები და ჩავაგდოთ კერძში.
შევაზავოთ მარილით, პილპილით და შაქრით. დავახუროთ ზუფი ქბაბს და ვხარშოთ 20-25 წთ.
"მადამ ბოვარი" |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი