შემადგენლობა:
მომზადება:
ხარშეთ ხორცი 125 მლ წყალი 1 საათი. ამოიღეთ ხორცი ქვაბიდან, გადაინახეთ და გაწურეთ ბულიონი.
გაფცქვენით ხახვი და ნიორი, დაჭერით წვრილად. გაჭერით წიწაკები შუაზე, ამოუღეთ თესლები, შუაგული
და დაჭერით წვრილ ზოლებად. ფრთხილად გარეცხელთ პრასი და დაჭერით რგოლებად. დაჭერით
ნიახური. გააცხელეთ ზეთი ქვაბში, მოთუშეთ ბოსტნეული და დაუმატეთ ხორცის ბულიონი. დაჭერით
პომიდორი და დაუმატეთ ბულიონს ლობიოსთან და მისივი წვენთან ერთად. შეკაზმეთ მარილით,
პილპილით, წიწაკით და ადუღეთ 2 წუთი. დაჭერით ხორცი, ჩააბრუნეთ ქვაბში და გააცხელეთ
ლობიოსთან ერთად.
სპაგეტი ისპანახის სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი