შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიო მოვხარშოთ 2 პირ წყალში, გადავწუროთ და მოვასხათ ნიგვზის სოუსი, რომელის ასე მზადდება: ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში,. პური წინასწარ ჩავალბოთ წყალში, გავწუროთ, დავფშვნათ,შევურიოთ ნიგოზს და ერთმანეთში კარგად ავურიოთ. ნელ-ნელა შევურიოთ ზეთი, როცა მიღებული მასა არაჟნის სისქის იქნება, მოვასხათ ძმარი და შევაზავოთ მარილით.
ქათმის და ბოლოკის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი