შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიოს დავასხათ წყალი და დავტოვოთ ღამით. გავრეცხოთ და მოვხარშოთ დაფნის ფოთოლი და ლობიო მოვხარშოთ დაფნის ფოთოლთან ერთად 2 სთ-ის განმავლობაში.
წყალი გადავასხათ. ხახვი და წიწაკა დავჭრათ კუბიკებად, სტაფილო გავხეხოთ.
ხახვი მოვდაღოთ ზეთში 4 წუთის განმავლობაში, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა, კეტჩუპი და სხვა სანელები და გამოვრთოთ ცეცხლი.
მიწის თხილი დავაქუცმაცოთ და დავუმატოთ ბოსტნეულს. ლობიო შევაერთოთ ბოსტნეულთან, ქინძთან და ნიორთან ერთად. შევათბოთ 3-4 წუთით. დავუმატოთ ცოტა ბროწეული და ლობიოს სალათი მზადააა.
ბრინჯის სალათი სოკოთი და ქათმის ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი