ლობიო

უგემრიელესი ლობიო..! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ლობიოს დავასხათ წყალი და დავტოვოთ 2 საათი.  გადავწუროთ წყალი, დავასხათ  ახალი და სანახევროდ

მოვხარშოთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში და ტომატში. შევურიოთ ფქვილი, დანაყილი ნიორი,

წიწაკა და მარილი. ლობიოს დავამატოთ შენელებული ტომატი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი

ოხრახუში და მივიტანოთ სუფრასთან.

ლობიო

3 (60%) 9 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღვიძლის მწვადი ღვიძლის მწვადი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ირაკლი says:

    სანახევროდ ლობიო როგორ უნდა მოხარშო, ხო გაგიხეთქა კუჭი. თუ წერთ ნორმალურად ახსენით

დატოვეთ კომენტარი