ლიმონჩელო

მასალა:

მომზადება:

ლიმონს მოვაშოროთ კანი, ჩავყაროთ დიდ ბანკაში, დავასხათ არაყი. დავაფარეთ თავსახური, გავაჩეროთ ერთი კვირა ოთახის ტემპერატურაზე. ერთი კვირის შემდეგ, ქვაბში შევურიოთ შაქარი და წყალი, წამოვადუღოთ. ვადუღოთ 15 წთ–ის განმავლობაში. ვაცადოთ სიროფს გაცივება ოთახის ტემპერატურაზე. არყის ნარევს დავამატოთ შაქრის სიროფი. ჩავასხათ ბოთლებში და დავახუროთ საცობები. გავაჩეროთ 2 კვირის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე. გამოყენებამდე ბოთლები შევდგათ მაცივარში, გავაცივოთ კარგად.

ლიმონჩელო

4.3 (86.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს და ბანანის სმუზი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი* says:

    მაინტერესებს ლიმონი უნდა დავჭრათ გავწუროთ ტუ უბრალოდ კანგამოცლილი უნდა დავაგადოთ

  2. ნინო says:

    მე ისე ვიცი ლიმონი კი არა ლიმონის კანი უნდა გამოვიყენოთ

დატოვეთ კომენტარი