შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი გულები, ლიმონის წვენი,ცედრა და კარაქი ათქვიფეთ ერთად. ცალკე ერთმანეთში აურიეთ შაქარი,ფქვილი, მარილი,დარიჩინი და რძე, შემდეგ ეს მასა დაუმატეთ კვერციან მასას. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გულები გათეთრებამდე და ნელ-ნელა შეურიეთ წინა მასა. შემდეგ მოათავსეთ პუდინგის ფორმებში,შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 25-30 წთ.
შოკოლადის დესერტი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი