ლიმონის პუდინგი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი გულები, ლიმონის წვენი,ცედრა და კარაქი ათქვიფეთ ერთად. ცალკე ერთმანეთში აურიეთ შაქარი,ფქვილი, მარილი,დარიჩინი და რძე, შემდეგ ეს მასა დაუმატეთ კვერციან მასას. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გულები გათეთრებამდე და ნელ-ნელა შეურიეთ წინა მასა. შემდეგ მოათავსეთ პუდინგის ფორმებში,შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე  25-30 წთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი