ლიმონის მუსი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ 3ჩ.ჭ წყალი , ჩავყაროთ შაქარი, ავურიოთ და ავადუღოთ. ცხელ სიროფში  მოვათავსოთ ნახევარი ლიმონის ქერქი, წინასწარ დამბალი გაწურული ჟელატინი. განუწყვეტლივ მორევით სიროფი ხელმეორედ გავაცხელოთ ადუღებამდე და  ჩავასხათ შიგ ლიმონის წვენი. გადავწუროთ სუფთა ქვაბში, ჩავდგათ ცივ წყალში ან ყინულში და ვთქვფიოთ, სანამ არ მივიღებთ ქაფიან მასას. როცა საკმაოდ გასქელდება, ჩავასხათ ყალიბებში და გავაციოთ.

ლიმონის მუსი

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მკვახე პომიდვრის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი