შემადგენლობა:
მინანქარი:
მომზადება:
დარბილებული კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ კვერცხი, არაჟანი, ლიმონის ცედრა და
წვენი. ერთად ავურიოთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი, სახამებელი და დავუმატოთ
გათქვეფილ მასას. შემდეგ გადავიტანოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ კექსის ფორმაში და 180
გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლობით 35-40 წთ-ის განმავლობაში გამოვაცხოთ, სანამ გული
არ გამოცხვება.
მინანქრის ინგრედიენტები მოვათავსოთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და დაახლოებით 5 წთ ვხარშოთ, სანამ
სასურელ კონსისტენციას არ მივიღებთ.
მზა კექს მოვასხათ შაქრის მინანქარი და მოვრთოთ გემოვნებით.
იტალიური კექსი |