ლეღვის ჯემი

შემადგენლობა:

 მომზადება:

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ 3/4 ჩ.ჭ წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე

10-15 წთ, თან ვურიოთ. მერე მოვხარშოთ სქელი სიროფი შაქრისა და წყლისგან, ცხელივე დავასხათ ლეღვს

და განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. ბოლოს კი მოვათავსოთ ქილებში.

 

ლეღვის ჯემი

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მსხლის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი