კუჭმაჭი ნიგვზით

მომზადება:

მოხარშეთ 1კგ საქონლის კუჭმაჭი, მოაყარეთ მარილი და გააციეთ, დაჭერით წვრილად.

აურიეთ ერთმანეთში დანაყილი 100 გრ ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, 1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი,

1 ც ბროწეულის მარცვლები, 1 ჩ.კ ქონდარი, 2ჩ.კ უცხო სუნელი, თითო ჩ.კ ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი,

100 გრ დაჭრილი ქინძი, შავი პილპილი, მარილი და ძმარი გემოვნებით. ამ საკმაზით შეაზავეთ კუჭმაჭი.

კუჭმაჭი ნიგვზით

4.2 (84%) 10 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბრინჯის სალათი ( სამარხვო)





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი