მომზადება:
მოხარშეთ 1კგ საქონლის კუჭმაჭი, მოაყარეთ მარილი და გააციეთ, დაჭერით წვრილად.
აურიეთ ერთმანეთში დანაყილი 100 გრ ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, 1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი,
1 ც ბროწეულის მარცვლები, 1 ჩ.კ ქონდარი, 2ჩ.კ უცხო სუნელი, თითო ჩ.კ ყვითელი ყვავილი, ხმელი ქინძი,
100 გრ დაჭრილი ქინძი, შავი პილპილი, მარილი და ძმარი გემოვნებით. ამ საკმაზით შეაზავეთ კუჭმაჭი.
ბრინჯის სალათი ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი