კურაბიე

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხალეთ  ნუში და გაჭერით ოთხ ნაწილად. ნამცხვრისთვის საჭირო, ზემოთ ჩამოთვლილი მასალა

მოათავსეთ ჯამში, აურიეთ კარგად, მაგრამ არ მოზილოთ. მიღებული მასა აქციეთ მრგვალ გუნდად,

შეფუთეთ ხელსახოცით, შედეთ მაცივარში არანაკლებ ერთი საათისა.

ცომი გააბრტყელეთ 2 სმ სისქეზე, დაჭერით ტრიუფელის ზომასა და ფორმაზე,

შეგიძლიათ მისცეთ მცირე ზომის ნახევარმთვარის ფორმა. დაალაგეთ ცხიმწასმულ  ტაფაზე,

შედგით ღუმელში დაბალ ტემპერატურაზე 30 წუთის განმავლობაში.

შაქრის პუდრა მოაფრქვიეთ ლანგარზე, ზედ დაალაგეთ ცხელი კურაბიე და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

კურაბიე

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის მინანქარი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი