შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. კრუასანის ცომი გააბრტყელეთ, დაჭერით სამკუთხედებად და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე. ცომის ყოველ ნაჭერს წაუსვით 1 ს.კ თხილიანი კარაქი და განიერი მხრიდან გადაახვიეთ. აცხვეთ 12 წთ. ცხობის დამთავრებამდე 5 წთ-ით ადრე, ნამცხვრს შოკოლადის ბურბუშელა მოაყარეთ.
ბელგიური ტორტი |
MAGARIAAAA
აუცილებლად შევეცდები გავაკეთო
აუცილებლად გაგვიზიარეთ ,როგორი გამოგივათ :))