შემადგენლობა:
მომზადება:
ცომი:
დარბილებულ მარგარინს მცირე ულუფებით დაამატეთ არაჟანი და ხელით შეაზილეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მოაყარეთ სოდა, ვანილი,ფქვილი მცირე ულუფებით და მოზილეთ რბილი ცომი. ცომი დააყოვნეთ 1/2 საათი. გაყავით ოთხ თანაბარ ნაწილად, ყოველი ნაწილი გააბრტყელეთ მრგვალ, თხელ ფენად, გაყავით 8 ტოლ ნაწილად, თითოეული ნაჭრის განიერ ნაწილზე მოათავსეთ 1 ჩ.კ ნიგვზის გულსართი, გადაახვიეთ. კულინარიული ფუნჯით წაუსვით მინანქრის თხელი ფენა და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალ ტემპერატურაზე.
მინანქარი:
გათქვიფეთ კვერცხის გული, 2 ჩ.კ შაქრის პუდრა, 2ს.კ წყალი.
ნიგვზის გულსართი :
300 გრ გატარებუ ნიგოზს დაუმატეთ 1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 1 კვერცხის ცილა აურიეთ.
დესერტი ბანანით და შოკოლადით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი