6 ქლიავი დაიტოვეთ მოსართვად, დანარჩენი კი დაჭერით წვრილად. 150 გ წყალში ჩაყარეთ შქრის ნახევარი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. თან ურიეთ. დაუმატეთ ქლიავი, ხარშეთ 20 წთ. გადმოდგით და გააგრილეთ.
შეურიეთ ერთმანეთს ხაჭო და დარჩენილი შქარი, დაუმატეთ ცედრის ნაწილი, დორთოხლის წვენი და ათქვეფილი ნაღები.
მაღალ ბოკალში ჩადეთ ჯერ ხაჭოს კრემი, მერე – ქლიავი. მოასხით გამდნარი შოკოლდი. გააფორმეთ ქლიავითა და ფორთოხლის დაჩენილი ცედრით.
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი