კრემი

 

მომზადება:

1/2 ლიტრ თბილ ანადუღარ რძეში, გახსენით 1/2 ჭიქა პურის ფქვილი, შუშეთ 15 წთ ნელ ცეცხლზე, თან

ურიეთ. გააცივეთ.

ათქვიფეთ 2 ც კვერცხის გული 1/2 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად, ცალკე ათქვიფეთ 2 ც კვერცხის გარსი

გათეთრებამდე, ორთავე შეურიეთ  კრემს და შუშეთ 5წთ.

ათქვიფეთ მიქსერით 150 გრ კარაქი, შეურიეთ კარგად გაციებულ კრემს. დაუმატეთ 1 ც ლიმონის ან

ფორთოხლის კანი მიქსერით კარგად ათქვიფეთ კრემი.

კრემი

4.3 (86.67%) 9 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი