მომზადება:
1/2 ლიტრ თბილ ანადუღარ რძეში, გახსენით 1/2 ჭიქა პურის ფქვილი, შუშეთ 15 წთ ნელ ცეცხლზე, თან
ურიეთ. გააცივეთ.
ათქვიფეთ 2 ც კვერცხის გული 1/2 ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად,
ცალკე ათქვიფეთ 2 ც კვერცხის გარსი
გათეთრებამდე, ორთავე შეურიეთ კრემს და შუშეთ 5წთ.
ათქვიფეთ მიქსერით 150 გრ კარაქი, შეურიეთ კარგად გაციებულ კრემს. დაუმატეთ 1 ც ლიმონის
კანი,მიქსერით კარგად ათქვიფეთ კრემი.
კექსი კაკაოთი |