კოული თევზის ერთ-ერთი სახეობაა, რომელიც ძალიან გემრიელია.
შემადგენლობა:
მომზადება:
კოული გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 30 წუთით. მოაყარეთ
მარილი და პილპილი. პაკეტზე მითითებული წესის მიხედვით გაალღვეთ გაყინული ისპანახი.
ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და დააწყვეთ თევზის ნახევარი. ზევიდან დააყარეთ ისპანახი და დააფარეთ
დარჩენილი თევზის სუკი. ერთმანეთში აურიეთ არაჟანი, ყველი და მოასხით თევზს. ტაფა 35-40
წუთით მოათავსეთ ღუმელში, 200-250 გრადუსზე.
თევზის ბულიონი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი