კომშის ჟელე

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომში გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად,დავასხათ მდუღარე წყალი და სამი წუთი ვხარშოთ.მოხარშული კომში ქვაბიდან ამოვალაგოთ და თავდახურულ ჭურჭელში მოვათავსოთ.ნახარშ წვენში ჩავყაროთ კომში ქერქი გულიანად,მოვხარშოთ,გავწუროთ,მერე შაქარი დავაყაროთ და ავადუღოთ.ცხელ სიროფში გავხსნათ კვერცხის ცილაში არეული წინასწარ დამბალი ჟელატინი,წამოვადუღოთ და გავწუროთ.სწრაფად ჩავუმატოთ შიგ მოხარშული,დაჭრილი კომში, ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაცივოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ლიმონის მუსი