კომბოსტო იტალიურად

შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტო დავჭრათ თხლად, სიგრძეზე, ნიორი დავჭრათ წვრილად, მწაარე წიწაკა-

ნახევარრგოლეაბდ, შევურიოთ სალათის ფოთოლში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და

მოვასხათ ცოტაოდენი ზეთი. ჯამს დავაფაროთ თეფში, დავადოთ მძიმე ქვა და შევდგათ მაცივარში

24 საათი. კარგად ამოვურიოთ, მოვასხათ დარჩენილი ზეთი და მივიტანოთ სუფრასთან.

კომბოსტო იტალიურად

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ზეთისხილის სალათი ძმრით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი