შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვი დაჭერით წვრილად და მოათავსეთ ზეთიან ტაფაზე, კარგად ურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ
გასუფთავებული და წვრილად დაჭრილი სოკო და ურიეთ, სანამ არ შეიწვება.შემდეგ დაუმატეთ
წვრილად დაჭრილი კომბოსტო და გააჩერეთ 10 წუთით, სანამ კომბოსტო არ ჩაითუშება.
ბოლოს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი კამა, მოაყარეთ მარილი,პილპილი და არაჟანი.
კარგად აურიეთ. გააჩერეთ 5 წუთი დაბალ ტემპერატურაზე და შემდეგ მიირთვით.
ღორის კანჭი |