შემადგენლობა:
მომზადება:
მჟავე კომბოსტოს თეთრ მწნილს კარგად გავწურავთ და წვრილად დავჭრით. ხახვსაც წვრილად დავჭრით და ვთუშავთ, როცა უკვემ ოიხრაკება, კომბოსტოს დავუმატებთ. ისინი ერთად უნდა მოიშუშოს.მერე ცეცხლიდან ფადმოვდგამთ, მწვანილებს, მარილსა და პილპილს შევურევთ და მასას გავაციებთ. ფქვილითმ წყლით და საფუარით ჩვეულებრივ ცომს გავაკეთებთ. გავაბრტყელებთ, დავჭრით პატარა ნაწილებად და ყველა ნაწილს მოგრძო ფორმას მივცემთ. შიგთავსს ჩავუდებთ, გვერდებს მოვუკრავთ და ტაფაზე დავდებთ. ღვეზელი ბევრ ზეთში ძალიან სწრაფად იწვება.
მაკარონის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი