შემადგენლობა:
მომზადება:
დიდთავიან კომბოსტოს ფოთლები მოწალეთ, მოაჭერით მაგარი ნაწილები, დააწყვეთ სინზე და დაადეთ მძიმე საგანი, წვენი რომ გაუვიდეს.
მოამზადეთ საკაზმი, დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, წიწაკა, მიხაკ-დარიჩინი, ზაფრანა, ძმარი, ბროწეულის კაკლები, წვრილად დაჭრილი ქინძი და კამა, მარილი. ეს ყველაფერი აურიეთ ერთმანეთში, წაუსვით კომბოსტოს ფოთლებს სათითაოდ და თითოეული ფოთოლი გადაახვიეთ რულეტის ფორმით.
სუფრაზე მიტანისას დაჭერით, დაალაგეთ სალათის ფურცლებით გაფორმებულ თექშზე და გადაასხით ნიგვზის ზეთი.
შემწვარი ბადრიჯანი ძმრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი