კოლიო

მომზადება:

1 კგ დამბალი თეთრი ხორბალი გარეცხეთ დაასხით ბლომად ცივი წყალი. ხარშეთ 5-6 სთ. ჩამოდგით ისე, რომ

სისველე ჰქონდეს. შეფუთეთ, გააჩერეთ რამდენიმე საათს. თუ ამოშრა დაუმატეთ ცხელი ანადუღარი წყალი.

აურიეთ 200 გრ გატარებული და 200 გრ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, 1ჩ.ჭ თაფლი, 1ჩ.კ ქიშმიში და 1ჩ.ჭ შაქრის

ფხვნილი.

კოლიო

4.1 (82.22%) 9 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი