კლაფოუტისი ალუბლით

უგემრიელესი ფრანგული ნამცხვარი! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ალუბალი და ამოაცალეთ კურკები. აურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, შაქარი და მწიკვი მარილი.

ათქვიფეთ კვერცხები და რძე ფქვილში.

წაუსვით კარაქი შესაფერის თასს, მოათავსეთ მასში ალუბლები და მოასხით ათქვეფილი მასა. გამოაცხვეთ

კლაფოუტისი 45 წუთის განმავლობაში ღუმელში 225 გრადუსზე. სუფრაზე მიტანამდე მოაყარეთ შაქრის

ფხვნილი.

კლაფოუტისი ალუბლით

4.4 (88.57%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბელგიური ტორტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი