უგემრიელესი ფრანგული ნამცხვარი!
შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ალუბალი და ამოაცალეთ კურკები. აურიეთ ერთმანეთში ფქვილი, შაქარი და მწიკვი მარილი.
ათქვიფეთ კვერცხები და რძე ფქვილში.
წაუსვით კარაქი შესაფერის თასს, მოათავსეთ მასში ალუბლები და მოასხით ათქვეფილი მასა. გამოაცხვეთ
კლაფოუტისი 45 წუთის განმავლობაში ღუმელში 225 გრადუსზე. სუფრაზე მიტანამდე მოაყარეთ შაქრის
ფხვნილი.
ბელგიური ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი