შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი მოვხარშოთ,გადავწუროთ წყალი, რომ შეცივდება, გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში მწვანილთან და
ხახვთან ერთად. შევაზავოთ პილპილით, მარილით და მოვხრაკოთ ცოტაოდენ ცხიმში. ბრინჯი ცალკე
მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავიტანოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. შევურიოთ ფარშს და
ყველაფერი ერთად მოვხრაკოთ ზეთიან ტაფაში. კვერცხი მოვხარშოთ, გავჭრათ შუაზე და ამოვაცალოთ
გულები. ხორცის ფარში ჩავაწყოთ კვერცხის ცილაში და მივიტანოთ სუფრასთან.
ჭინჭრის სალათი ხაჭოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი