შემადგენლობა:
მომზადება:
იოგურტი ავთქვიფოთ გაჭყლეტილ ნიორთან ერთად. ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავაყაროთ მარილი,
მოვასხხათ ძმარი და ავუწიოთ ცეცხლს. თეფშზე გავტეხოთ კვერცხი, ნელ-ნელა ჩავუშვათ
ადუღებულ წყალში და ვხარშოთ 3 წთ. ამოვიღოთ მოხარშული კვერცხი ქვაბიდან და დავწრიტოთ
წყლისგან. ასე მოვხარშოთ დანარჩენი კვერცხებიც და დავალაგოთ გაშლილ თეფშზე. მოვასხათ
მოხარშულ კვერცხებს ნივრიანი იოგურტი. ცალკე ჯამში გავადნოთ მარგარინი,მოვაყაროთ წითელი
წიწაკა და დავასხათ კვერცხებს.
ქათმის ხორცი გოგრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი