შემადგენლობა:
მომზადება:
ღრმა ტაფაში ჩავასხათ არაჟანი, დავუმატოთ სიმინდის ფქვილი, მარილი, ყველაფერი კარგად
ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. ვურიოთ განუწყეტლივ და გავაჩეროთ გაზქურაზე
3-5 წუთის განმავლობაში.
მიღებულ მასაში ფრთხილად ჩავახალოთ კვერცხი, ისე, რომ გული არ დაუზიანოთ.
დავახუროთ ხუფი და დავტოვოთ
ცეცხლზე კვერცხის მომზადებამდე.
მწვანე ლობიო პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი