კვერცხის გუფთა

შემადგენლობა:

მომზადება:

ოდნავ მოხალული ფქვილისა და რძის ცხელ ფაფაში ჩავაფშვნათ 6 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი და ჩავასხათ 2ცალი უმი კვერცხის გული. ყველაფერი კარგად ავსრისოთ, შევურიოთ ძალზე წვვრილად დაჭრილი მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი და დანაყილი შავი პილპილი გემოვნების მიხედვით. მთელი მასა დავყოთ და დავამრგვალოთ კაკლისოდენა ბურთულებად, შევწვათ და ლანგარზე დავაწყოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

წიწიბურა