კვერცხიანი პური

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყველი დავჭრათ 8 თხელ ნაჭრად. პურის ნაჭრებს მოვაჭრათ ქერქი, 4 პურის ნაჭერზე დავდოთ

2-2 ნაჭერი ყველი. მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და დავაფაროთ დარჩენილი პურის ნაჭრები.

კვერცხი ავთქვიფოთ რძეში, შევაზავოთ მარილით, პილპილით, ამოვავლოთ პურები ფქვილში,

ჩავაწყოთ ღრმა თეფშში, მოვასხათ ზემოდან რძიანი კვერცხი და დაველოდოთ,სანამ სითხეს

პურები არ შეიწოვენ. შევწვათ გამზადებული პურები ზეთიან ტაფაში ორივე მხრიდან

და დავაწყოთ ხელსახოცზე,რომ ცხიმისგან დაიწრიტოს.

კვერცხიანი პური

4.7 (93.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჩეხური ფუნთუშა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი