შემადგენლობა:
მომზადება:
ნიგოზი დავჭრათ წვრილად. ქიშმიშს დავასხათ თბილი წყალი და გავაჩეროთ 10 წუთი, შემდეგ ქიშმიში გავაშროთ. კვერცხს დავამტოთ შაქარი, ვანილი და კარაგად ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, დარბილებული კარაქი და კარგად ავურიოთ, დავამატოთ ფქვილი, სოდა, ქიშმიში, ნიგოზი და კვლავ ავურიოთ. მომზადებული ცომი ჩავსხათ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ ღუმელში, დაახლოებით 20–30 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ბრაუნები ალუბლის ჩირით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი