შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფა დავდოთ ცეცხლზე და გავაცხელოთ. ცალკე ჯამში ჩავყაროთ ფქვილი,
სიმინდის ფქვილი,შაქარი,მარილი და გამაფხვიერებელი.
ცალკე ერთად ავთქვიფოთ რძე და გამდნარი კარაქი, კვერცხი.
ეს მასა შევურიოთ ფქვილიან მასას და ავთქვიფოთ . ტაფაზე დავასხათ ზეთი და შემდეგ ეს მასა,
შევდოთ ღუმელში და ვაცხოთ 25 წუთის განმავლობაში.
ნამცხვარი ნიგვზით და ქიშმიშით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი