შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფა დავდოთ ცეცხლზე და გავაცხელოთ. ცალკე ჯამში ჩავყაროთ ფქვილი,სიმინდის ფხვნილი,
შაქარი,მარილი და გამაფხვიერებელი.ავურიოთ კარგად.
ცალკე ერთად ავთქვიფოთ რძეში არეული კარაქი,გამდნარი კარაქი, კვერცხი და თბილი რძე.
ეს მასა შევურიოთ ფქვილიან მასას და ავთქვიფოთ . ტაფაზე დავასხათ ცოტა ზეთი და შემდეგ ეს მასა,
შევდოთ ღუმელში და ვაცხოთ 25 წუთის განმავლობაში საშუალო ტემპერატურაზე.
ნიგვზიანი რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი