შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი კარგად ავთქვფიოთ. შევათქვიფოთ კარაქი, შევურიოთ კეფირი.
შემდეგ დავუმატოთ ფქვილი, სოდა და კაკაო, ბოლოს კი ნიგოზი.
მიღებული ცომი ჩავასხათ 15-18 სმ დიამეტრის ფორმაში და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე.
ფორმას წინასწარ წავუსვათ ცხიმი ან ჩავაფინოთ ქაღალდი.
შეგრილებულ კექსს თავზე მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი და სურვილისამებრ მოვაყაროთ მოხალული ნიგოზი.
ალუბლის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი