შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი კარგად ავთქვფიოთ. შევათქვიფოთ კარაქი, შევურიოთ კეფირი. შემდეგ დავუამტოთ ფქვილი, სოდა და კაკაო, ბოლოს კი თხილი.
მიღებული ცომი ჩავასხათ 15-18 სმ დიამეტრის ფორმაში და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე. ფორმას წინასწარ წავუსვათ ცხიმი ან ჩავაფინოთ ქაღალდი.
შეგრილებულ კექსს თავზე მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი და სურვილისამებრ მოვაყაროთ მოხალული თხილი.
კიევური ტორტი |