შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქრის ფხვნილთან, ვანილთან და დარბილებულ კარაქთან ერთად,
დავუმატოთ ფქვილი, ნუში, გამაფხვიერებელი, რძე და დაჭრილი ვაშლი, ავთქვიფოთ
ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ავიღოთ კექსის ფორმა, ცხიმი წავუსვათ, შიგ ცომი ჩავასხათ
და გამოვაცხოთ 40-50 წუთის განმავლობაში 180 გრადუს ტემპერატურაზე გაცხელებულ აერღუმელში.
კიევური ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი