შემადგენლობა:
მომზადება:
გაფცქვენით ხახვი, სტაფილო და კარტოფილი და დაჭერით. შეკაზმეთ ფარში მარილითა და პილპილით.
ხორცი და ბოსტნეული მოათავსეთ ფენებად თიხის ჭურჭელში. დაუმატეთ მარილი და პილპილი,
მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და მოასხით ხორცის ბულიონი.
თიხის ქვაბს დაახურეთ თავსახური და 1 საათით შედგით ღუმელში 225 გრადუსზე. გარნირად გამოიყენეთ
დაჭრილი ოხრახუში.
სპაგეტი ყველით |
აუცილებელია ღორის ხორცით იყოს?
შეგიძლიათ ქათმის ხორციც გამოიყენოთ